Jazz- en Showballet Nicole

jazz- en showdance modern streetdance all in one

back
logo Gratis proefles

Nieuw bij Jazz- en showballet Nicole:

Keuzeblok

Onze lessen bestaat uit verschillende stijlen zoals Jazz / Show / Streetdance / Modern. Maar wil je je echt eens specialiseren? Meld je dan nu aan voor de volgende dansblokken

 • Musical

DANSEN, ZINGEN, ACTEREN, PRESENTEREN
In 7 lessen van 1,5 uur met verschillende vakdocenten zal je les krijgen in alles wat met musical te maken heeft. Voor alle leeftijden op vrijdagmiddag. Bij voldoende belangstelling kunnen wij deze lessen uitbreiden naar een heel seizoen.
Vrijdagmiddag van 16:00 - 17:30
Vanaf 8 jaar, 6 lessen voor € 59,50

 • Work-out / BBB

In 45 minuten je conditie op peil brengen! Elke maandagavond komt een fitgirl of fitboy je les geven om even lekker te zweten met je buik-, bil- en beenspieroefeningen, cardio en totale inspanning.
Maandagavond van 20:30 - 21:15
Vanaf 12 jaar, 10- rittenkaart voor € 70,-

 • Hiphop

Natuurlijk geven wij in onze reguliere lessen ook hiphop en streetdance. Dit is echter een blok van 6 lessen met alleen maar dans en pure hiphop. We starten vanaf 19 september op de vroege donderdagavond.
Donderdagavond van 18:15 - 19:15.
Vanaf 12 jaar, 6 lessen voor € 40,-

 • Tapdance

So cool als je kunt tappen! In een aantal lessen kunnen we je de beginselen aanleren van tapdance, maar het wordt pas echt leuk na een aantal maanden oefenen en natuurlijk op echte tapschoenen. Vandaar dat we dit, bij voldoende belangstelling aanbieden voor een heel seizoen op vrijdagvond.
Vrijdagvond van 19:30 - 20:30.
Alle leeftijden, 6 lessen voor € 40,-

 • Boys only

Waarschijnlijk niet voor jou maar voor je vriend! Zooo jammer dat die jongens niet op dansles willen. Misschien voor 6 lessen op vrijdagavond met Rik als docent zijn ze er wel voor in! En wie weet is er wel genoeg belangstelling voor een heel seizoen.
Vrijdagavond van 19:30 - 20:30.
Alle leeftijden, 6 lessen voor € 40,-

 • Modern

Ook modern zal je in onze reguliere lessen zeker zijn tegen gekomen. Wil je echter alles weten over modern, techniek en echte moderne dans, dan start onze vakdocent Kimberley op de dinsdagmiddag een blok van 6 lessen.
Dinsdagmiddag van 16:15 - 17:15.
6 lessen voor € 40,-. Vanaf 12 jaar.

 • Kleuterdans

Lekker het weekend beginnen met dansen!!! Onze kleine dansers en danseressen zijn welkom op de zaterdagochtend om mee te swingen op leuke muziek.
Zaterdagochtend van 11:00 - 11:45.
6 lessen voor € 40,-. voor 4 -5 jaar.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vulllen.

 • Lidmaatschap niet verplicht, je betaald alleen voor de dansblokken
 • Lessen gaan definitief door bij voldoende aanmeldingen (6 personen)
 • Gratis proefles geldt alleen voor reguliere lessen, niet voor keuzeblokken
 • Voor meer informatie: info@showballetnicole.nl